Dé high-tech verenfabriek
+31 541 58 52 52 info@tvt.nl

Bandproducten

Bladveren en bandproducten van TVT

Verende producten uit bandstaal

Veerkracht uit bandstaal is een essentieel onderdeel in de techniek om ons heen. Het oprolmechaniek in de stofzuiger was ooit zo’n geniale toepassing, uitblinkend door eenvoud en effectiviteit. Het is deze combinatie die een bron van energie vormt in oneindig veel producten, van minuscuul en verfijnd tot groot en robuust. Wij denken graag met u mee om de energie van bladveren en bandstaalproducten optimaal toe te passen in uw product(en).

Technische Veren Twente werkt onder andere met geavanceerde CNC-gestuurde (3D) stansbuigmachines. Door de brede inzetbaarheid van deze machines, kunnen we altijd een oplossing aandragen die precies aansluit op het door u beschreven probleem.

Gereedschapsmakerij en productontwikkeling

Wij beschikken over een state-of-the-art gereedschapsmakerij voor snelle en maatvaste aanmaak van stempels voor onze productiemachines. Voor kleinere oplages worden platines vervaardigd, bedoeld voor relatief eenvoudige handmatige productie, zodat wij ook hier kostenefficiënt voor u te werk kunnen gaan. In overleg met onze engineers kan snel (vaak al met één telefoontje) de maakbaarheid van het product worden bepaald. Hierdoor is de kwaliteit op ieder moment gewaarborgd, waarbij u tegelijkertijd profiteert van optimale flexibiliteit.

Technische Veren Twente is een ontwikkelaar, producent, leverancier en serviceverlener voor een diversiteit aan branches. Enkele grote afnemers bijvoorbeeld zijn toonaangevende namen in de warmte- en klimaatbeheersingstechniek. Wij ontwikkelen producten samen met u en dat resulteert veelal in duurzame samenwerkingsrelaties. Lees hier wat klanten van ons vinden!

Benieuwd wat TVT voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag tot dienst!

WILT U DOOR ONS EEN MAAKBAARHEIDSCHECK LATEN UITVOEREN?

*We voeren de check geheel vrijblijvend uit