Dé high-tech verenfabriek
+31 541 58 52 52 info@tvt.nl
Engineering en productontwikkeling bij TVT

Engineering

Het klinkt als een oude wijsheid en wijs is het inderdaad; goede gereedschappen doen het halve werk. De andere helft van het werk is het ontwikkelen van de oplossing. De engineers en gereedschapsmakers van Technische Veren Twente zien het als de ultieme uitdaging om gereedschappen te ontwikkelen, die het mogelijk maken nieuwe toepassingen van veerkracht produceerbaar te maken. Dat vraagt om veel creativiteit, een hoge mate van materiaal- en machinekennis, praktische ervaring en de aanleg om grensverleggend te denken. De gezamenlijke synergie hierin leidt tot innovatieve oplossingen.

Technische Veren Twente kiest per opdracht voor de inzet van alle experts uit eigen gelederen en de aangereikte ervaring en kennis vanuit de opdrachtgever. TVT is een co-maker bij uitstek.

gereedschapsmakerij

Gereedschapsmakerij en Prototyping

De gereedschapsmakerij en prototyping van TVT, samen het engineersteam, hebben de ambitie om iedere opdrachtgever van dienst te zijn met revolutionaire, innovatieve en efficiënte oplossingen. Het bedenken, ontwikkelen en produceren van gereedschappen en prototypes is een passie. Al was het maar omdat het team gebruik kan maken van de meest geavanceerde technologie. In de film hieronder ziet u het proces; Van tekenen en het maken van het gereedschap tot aan productie, assemblage en uitlvering van de producten!

Het engineersteam van TVT voegt waarde toe en voldoet aan de vraag van afnemers om flexibel en snel te produceren in zowel grote als kleine oplages. TVT beschikt over een breed park van beproefde ambachtelijke machines en technologisch geavanceerde apparatuur, waarmee oplossingen op maat worden gerealiseerd.

Benieuwd wat TVT voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag tot dienst!

van tekentafel tot assemblage