Dé high-tech verenfabriek
+31 541 58 52 52 info@tvt.nl
Technische Veren Twente Oldenzaal close-up
Technische Veren Twente

Over ons

Twentse veerkracht

Het best denkbare bewijs van kwaliteit, beschikbaarheid en vertrouwen is de betrokkenheid van het Technische Veren Twente-team binnen het productieproces en het voorraadbeheer van meerdere klanten. Co-maker noemen wij dat. Al deze ervaring, expertise en innovatieve kracht van TVT staat in dienst van de dagelijkse continuïteit bij de klant en van het anticiperen op technische ontwikkelingen en de vraag naar nieuwe producten.

Deze zekerheid is ook voor u inzetbaar; direct! Technische Veren Twente denkt mee, ontwikkelt, produceert en levert een brede en hoogwaardige range van technische veren uit draad- en bandstaal. Kortom; ontwikkeling, engineering en constructie in dienst van een optimaal productieproces, zowel intern als bij de klant.
TVT staat voor een jarenlang en zorgvuldig opgebouwde kennis en knowhow, geautomatiseerde én ambachtelijke productie in eigen huis, alerte technische service, geavanceerd voorraadbeheer en een ijzersterke naam in innovatie. Het zijn de ideale technische voorwaarden om uw productieproces nu en later concurrerend te houden. U werkt met een complete partner.

Korte lijnen naar oplossingen

Een achtergrond van meer dan vijftig jaar in ontwikkeling, engineering, productie en service; een nuchtere Twentse kijk op afspraken en vertrouwen; een pure passie voor hoogwaardige techniek en korte lijnen naar oplossingen zijn ijzersterke condities waarmee het prettig samenwerken is.

Jubileum

In 2019 bestond Technische Veren Twente 50 jaar. Bekijk op deze pagina de jubileumvideo die we daarvoor hebben laten maken!