Dé high-tech verenfabriek
+31 541 58 52 52 info@tvt.nl

Power Packer

Steek die veer maar in… een scantafel!

Alles onder controle met de veren van TVT

Veren van TVT vind je overal in verstopt. In de medische sector vind je ze bijvoorbeeld in een ziekenhuisbed of een operatietafel. Daar doen onze veren precies wat er van ze verwacht wordt. Keer op keer, omdat er samen met onze klanten goed over nagedacht is.

Omdat we al 50 jaar onze veren ‘verstoppen’ in allerlei toepassingen, willen we onze veren én onze klanten weleens in het zonnetje zetten. Zij halen het beste in ons naar boven, door ons uit te dagen om met oplossingen te komen. Op die manier zorgen onze klanten ervoor dat wij onszelf blijven verbeteren, ook de komende 50 jaar!

Keer op keer

Een van die klanten is Power-Packer, fabrikant van hydraulische aandrijfsystemen voor klanten o.a. in de automotive, trucks, de agrarische en de medische sector. Onze veren zijn een klein onderdeel van hun concepten, maar belangrijk voor de functionaliteit. Een operatietafel bijvoorbeeld, moet immers volledig gecontroleerd in de gewenste werkhouding voor een chirurg terecht komen. Keer op keer. Er is dan ook heel wat voorafgegaan aan de ontwikkeling van alle onderdelen waarmee zo’n tafel iedere keer feilloos en 100% betrouwbaar doet wat hij moet doen, zonder dat de eindgebruiker er bij stil staat.

Bewuste keuze

“Een chirurg hecht waarde aan functionaliteit”, vertelt Laurens Lindner, strategisch inkoper van Power-Packer. “Die wil een operatietafel in de juiste werkhouding kunnen zetten met één druk op de knop. De betrouwbaarheid van die handeling is voor de chirurg heel belangrijk. Dat weet de fabrikant van de tafel en daarom maakt die bewust een keuze om met onze producten te werken. Net zo goed als wij op onze beurt bewust kiezen voor TVT. Zij hebben ontzettend veel kennis van veren, toepassingen en functionaliteit. Ze zijn in staat om volgens onze strenge eisen een concurrerend en betrouwbaar product te maken, voor een goede prijs. Dat is een belangrijke de sleutel voor succes in de internationale maakindustrie waarin wij opereren.”

verbetering

“Wat ik als zeer prettig ervaar is dat TVT dicht in de buurt zit en dat de communicatie altijd erg open is”, vindt Laurens. “Het is een organisatie die net als wij op zoek blijft naar verbeterpotentieel. Power-Packer stuurt op verbetering en vraagt dat ook van haar leveranciers. Als TVT merkt dat de markt vraagt om een betere of snellere productiemachine, dan zullen ze investeren in een nieuwe generatie. Wij staan zelf ook niet stil en we merken aan TVT dat men in ons spoor mee kan en wil, door sneller en beter te produceren. TVT is daarmee een partij waarmee Power-Packer de uitdagingen in de markt aan kan.”

Overtuigd van onze daadkracht?