Dé high-tech verenfabriek
+31 541 58 52 52 info@tvt.nl
Technische Veren Twente Bus voorkant + bus

Service

Service

Het klinkt misschien cliché, maar het verlenen van service is bij ons een integraal onderdeel van het bedrijfsproces. Dit is niet slechts een loze uitspraak. In ieder stadium van het bestel- en productieproces komt onze serviceverlening aan bod!

Dit begint al tijdens het adviesgesprek. We denken mee met het ontwerp en het product waarin u de veer (of het metaalproduct) wilt gaan gebruiken. Soms wordt met kleine aanpassingen het product beter maakbaar en dus makkelijker en goedkoper om te vervaardigen! Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een ander materiaal of door toevoeging van een nabewerking.

Wanneer het zover is om een prototype of de eerste serie te gaan produceren heeft u contact met één van onze klantgerichte kantoormedewerkers. Zij houden u op de hoogte van de status, staan klaar bij vragen en gaan tot het uiterste om de levering zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Als het aankomt op produceren is uw product in goede handen bij één van onze betrouwbare productiemedewerkers. Het maken van veren is een ambacht, maar tegenwoordig ondersteunt door hypermoderne machines. Dit draagt bij aan snelheid en flexibiliteit van het productieproces.